Ansök nu och bli en Ambassadör för SunCity och den Gröna omställningen!

Är du redo att bli en del av en växande rörelse för förnybar energi och dela din positiva erfarenhet om SunCity? Vi välkomnar ansökningar från kunder som har tidigare erfarenhet av att ha fått solceller installerade av SunCity eller andra leverantörer och som vill engagera sig i vårt Ambassadörsprogram.

Varför bli Ambassadör för SunCity?

Sprid Hållbarhet

Som ambassadör för SunCity har du möjligheten att vara en förespråkare för en grönare och mer hållbar framtid. Dela din historia och inspirera andra att göra skillnad.

Delaktighet

Genom att ansluta dig till vårt Ambassadörsprogram blir du en del av ett nätverk av individer som delar samma intresse för förnybar energi och miljöansvar.

Erfarenhetsdelning

Din personliga erfarenhet av SunCitys solcellslösningar är värdefull. Genom att berätta din berättelse kan du hjälpa andra att fatta välgrundade beslut om sin egen energianvändning.

Ekonomiska Fördelar

Som en extra förmån kan våra ambassadörer tjäna en procentuell belöning på alla nya kunder de refererar till oss. Detta är en unik möjlighet att inte bara sprida medvetenheten om solenergi utan också att bli belönad för det. I tillägg till det får våra ambassadörer exklusiva rabatter på alla våra produkter och tjänster.

Inga Krav, Endast Engagemang: Vi vill betona att det inte finns några krav för våra ambassadörer. Det handlar om att dela din historia och passion för förnybar energi i den takt som passar dig.

Din möjlighet att påverka, inspirera och tjäna pengar väntar. Ansök nu och gå med i SunCity Ambassadörprogram!

Har du frågor om Ambassadörsprogrammet?
Skriv dina frågor i fältet nedan:

Vem kan ansöka?

Vi söker specifikt efter företag och privatpersoner som redan har solceller installerade av SunCity och är redo att dela sina positiva erfarenheter med andra. Ditt engagemang kommer att bidra till att öka medvetenheten om solenergi och hållbarhet.

Hur ansöker du?

Ansökningsprocessen är enkel:

  • Fyll i formulär: Fyll i ett kort ansökningsformulär. Dela din erfarenhet, ditt engagemang och varför du vill bli en ambassadör för SunCity.

  • Bedömning: Vårt team kommer att granska din ansökan och bedöma hur din profil matchar vårt program.

  • Välkommen till Teamet: Om din ansökan godkänns, blir du en stolt medlem av SunCitys Ambassadörsteam. Vi kommer att förse dig med all information du behöver för att komma igång.

Ansökningsformulär

Copyright 2023 - Suncity Montage AB, All Rights Reserved
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.